Home Vijesti Abazović: Crna Gora zarobljena u kriminalu

Abazović: Crna Gora zarobljena u kriminalu

0

​PODGORICA – Crna Gora je zarobljena u kriminalu, a otvaranjem Skaj aplikacije počelo je urušavanje organizovanih kriminalnih grupa, rekao je večeras crnogorski premijer Dritan Abazović.

Komentarišući tekst portala “Libertas” da Evropol sumnjiči policajce Petra Lazovića i Ljubu Milovića za članstvo u kavačkom kriminalnom klanu, Abazović je rekao da je riječ o “skandaloznim stvarima” i da se borio da sve izađe na vidjelo.
On je rekao da je od februara prošle godine, kada su počele značajnije promjene na čelnim mjestima sektora bezbjednosti Crne Gore, došlo do intenzivne komunikacije sa Evropolom i Agencijom EU za saradnju pravosudnih organa.
“To je rezultiralo velikom akcijom protiv `kavačkog klana` koja je sprovedena krajem aprila”, rekao je Abazović za Televiziju “Vijesti”.
On je rekao da je “priča za malu djecu” izjava bivšeg specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da je policajac Petar Lazović bio na tajnom zadatku kada se fotografisao i dopisivao sa pripadnicima kavačkog kriminalnog klana i sa njima razmjenjivao informacije i oružje.
Adblock test (Why?)