Home Vijesti Baki Prasetu fanovi uplaćivali donacije

Baki Prasetu fanovi uplaćivali donacije

0

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlično zarađuje od saradnji i pregleda na svom YouTube kanalu, a sada se pohvalio da je od donacija od strane fanova za noć zaradio preko 4.000 evra.

Poznati jutjuber na Instagramu ima milion pratilaca, zahvaljujući čemu ima ugovore s nekoliko kompanija i od toga zarađuje dosta dobro.
Pored toga, Baka Prase na svom YouTube kanalu ima preko dva miliona sljedbenika, pa samo od pregleda na mjesečnom nivou inkasira nekoliko hiljada evra.
Ni to mu nije dovoljno novca, pa je počeo da radi uživo uključenja na ovoj platformi, gdje su mu sabskrajberi uplaćivali donacije.
Da, dobro ste čuli! Uglavnom mlađa populacija koja prati rad jutjubera, oduševljeno je čekala njegovo lajv uključenje, a neki su to i nagradili.
Kada je vidio da su počeli s uplatama od po 20 i 50 evra, Baka Prase je bio srećan, ali pravo uzbuđenje je počelo kada su legle i veće cifre, od 200 i 500 evra.
Za samo nekoliko minuta, jutjuber je zaradio oko 300.000 dinara.
“Idemo, 200 evra, Luka 200 evra, Marko 200 evra. Preko 2.500 evra. Šta je ovo? 500 evra. Gledaj ovo, 5.500 ljudi u četiri ujutru”, vikao je Baka dok je radio lajv.
Da to nije konačna cifra, potvrdio je ujutru, kada se probudio.
“Ono kad se probudiš posle najjačeg lajva ikad, 130.000 ljudi, 5.500 uživo u četiri ujuturu, 4.000 evra donacija, našao novu devojku, hvala svima”, napisao je Baka na Instagramu.

Printscreen Instagram

To znači da je jutjuber za samo jedno veče zaradio oko šest prosječnih plata u Srbiji.
Inače, ova zarada ne ide u cijelosti njemu, već je dijeli s YouTubeom.
Ovoj platformi ide 35 posto od donacija, dok ostatak odlazi jutjuberu u džep.
(Telegraf.rs)
Adblock test (Why?)