Home Vijesti Baterija ovog telefona izdržaće duže od nedjelju dana

Baterija ovog telefona izdržaće duže od nedjelju dana

0

S obzirom na to da pametni telefoni svake godine postaju sve snažniji, proizvođači moraju ili da povećaju kapacitet baterije ili da načine čipove energetski efikasnijim kako korisnici ne bi ostali bez energije. Ali, Oukitel ima rješenje za ovaj problem.

Kineski proizvođač pametnih telefona upravo je najavio novi smartfon pod nazivom WP19, koji ima ogromnu bateriju od 21.000 mAh. Drugim riječima, s ovim telefonom uskoro više nećete posezati za svojim punjačem. Ta velika baterija može da omogući uređaju da izdrži čitavu nedjelju na jednom punjenju, što je ništa manje nego impresivno.
Prema zvaničnim navodima, WP19 telefon može da isporuči do 122 sata neprekidnih telefonskih poziva, 123 sata reprodukcije zvuka, 36 sati reprodukcije videa i impresivnih 2252 sata (ili 94 dana) u standby modu.
Ali, ova veličina baterije ima i nedostatak, s obzirom na to da će biti potrebno oko četiri sata da se baterija potpuno napuni kada se isprazni, uz brzo punjenje od 27W. Novi Oukitel je izdržljiv pametni telefon koji je namijenjen za korišćenje u ekstremnim spoljašnjim uslovima, s obzirom na to da ima IP68/IP69 i MIL STD 810G zaštitu od prašine i vode.
S prednje strane ima ekran od 6,78 inča koji ima Full HD+ rezoluciju i brzinu osvježavanja od 90Hz. U unutrašnjosti, MediaTek Helio G95 SoC pokreće uređaj, koji je uparen s 8GB RAM-a i 256GB interne memorije.
Na poleđini ima primarni senzor od 64 megapiksela, makro kameru od dva megapiksela i Sony Night Vision IR modul od 20 megapiksela. S prednje strane se nalazi selfi senzor od 16 megapiksela.
Pored toga, telefon radi na najnovijem Android 12 OS-u. Dostupan je za kupovinu na AliExpressu, po cijeni od 694 evra, prenosi B92.
Adblock test (Why?)