Home Vijesti Bivše članice “Huriccane”: Uvijek će nam faliti naša zajednička ekipa

Bivše članice “Huriccane”: Uvijek će nam faliti naša zajednička ekipa

0

Pjevačice Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević sada se sreću na gradskim događajima, ali su im karijere potpuno razdvojene.

“Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe”, kaže Ivana, a Sanja se nadovezuje:
“Bićemo zauvek deo jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje jer je uvek frka kada treba negde zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji”.
O nasljednicama imaju samo riječi hvale, a pesma kojom će se nova grupa “uraganki” predstaviti na “Pesmi za Evroviziju” im se posebno sviđa, piše Telegraf.
“Mislim da će bolje proći od nas. Ja njima stvarno želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede”, ističe Ivana koja je odgovorila na prozivke fanova da je fotošopom na novoj fotografiji iskrivila sve oko sebe:
“Meni je to zanimljivo s obzirom na to da nemam vremena ni živaca da to sama radim. Poslala sam fotografu koji je to uradio, a kasnije samo preuzela slike i okačila. Zapravo, taj fotošop mi nije ni bio potreban jer sam mnogo gladovala da bih izgledala odlično”, rekla je Ivana za Blic.
Adblock test (Why?)