Home Vijesti Branka Sovrlić posjeduje vilu koja je pod zaštitom države

Branka Sovrlić posjeduje vilu koja je pod zaštitom države

0

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pjevačica na javnoj sceni, a poznato je i da posjeduje nekoliko luksuznih nekretnina, ali i vilu u Ilidži u kojoj stanuje i koja je pod zaštitom države.

Vila ima i poseban naziv “Golubica”, a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.
Branka i njen suprug posjeduju nekoliko stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, a pjevačica nerijetko objavljuje fotke iz svog raskošnog doma.
“Ne gledam na to tako, imamo dva restorana… Imam dva stana, i stan i kuću u Sarajevu. Nešto smo nasledili nešto zaradili, nemam poroka, pored krpica volim da imam i lepu kuću. To je bilo davno kada sam bila opljačkana, nema nijednog pevača koji nije opljačkan, slikala sam to i posle. Gledaoci su tražili da vide, to je njima interesantno, snimili su”, objasnila je jednom prilikom.
Skupoceni automobili, fontana, antikviteti i brojni očaravajući detalji nalaze se na svakom koraku njenog posjeda, a Branka ne krije da najviše voli da se sa drugaricama opusti pored bazena.
(Telegraf.rs)
Adblock test (Why?)