Home Vijesti Britni Spirs se oglasila nakon napada tjelohranitelja: “Bolje i to nego da...

Britni Spirs se oglasila nakon napada tjelohranitelja: “Bolje i to nego da sam uzvratila”

0

Britni Spirs je otkrila da je htjela da “viče na svim nivoima” nakon što ju je ošamario tjelohranitelj NBA zvijezde Viktora Vembenjame.

Pjevačica je u petak na Instagramu podijelila svoju reakciju na viralni video udarca na kojem viče: “Ovo je Amerika za tebe! Je***e se svi!” nekoliko trenutaka nakon što ju je čuvar udario ispred restorana u Las Vegasu.
“Ne osjećam se kao da su me tretirali kao ravnopravnu osobu u ovoj zemlji… naravno kada sam i sama pogledala video… ljudi koji su se nagomilali oko mene kada su čuli da me udaraju učinili su da se osjećam kao da sam važna”, napisala je.
Spirs je priznala da je njena reakcija na incident bila “loša”, ali je to uporedila sa ograničenjima njenog 13-godišnjeg konzervatorstva, koje je okončano 2021. godine .
“Osjećala sam se bespomoćno u većini situacija, a moje iskustvo u Vegasu i moja reakcija bili su vapaj na svim nivoima”, poručila je, prenosi Klix.
Na snimku do kojeg je došao TMZ vidi se kako pop zvijezda prilazi košarkašu s leđa.
“Izvinite, gospodine”, čula se Britni kako govori igraču San Antonio Spursa nekoliko sekundi prije nego što je njegov telohranitelj posegnuo da je udari, skidajući joj naočare za sunce.
Pjevačica je istakla u petak na Instagramu da je samo tapšala košarkaša po ramenu i da nikada ranije nije doživjela da telohranitelj napada obožavaoca.
Spirs je napisala da to “nije podijelila da bi glumila žrtvu” i čak je insistirala da je “još uvijek veliki obožavalac NBA igrača”.

Adblock test (Why?)