Home Biznis Digitalni samit Zapadnog Balkana 2023. u Sarajevu

Digitalni samit Zapadnog Balkana 2023. u Sarajevu

0

Ministarstvo komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine sa zadovoljstvom objavljuje da će se Šesti digitalni samit Zapadnog Balkana održati u Sarajevu 4. i 5. oktobra.

Ovaj samit ima za cilj unaprijediti saradnju i inovacije u digitalnoj sferi među zemljama zapadnog Balkana, okupljajući industrijske lidere, političke donositelje odluka, preduzetnike i ljubitelje tehnologije.

Tokom ova dva dana, učesnici će imati priliku učestvovati u informativnim diskusijama, prisustvovati panelnim sesijama, istraživati najnovije tehnologije i umrežavati se sa sličnim pojedincima iz regiona i šire. Digitalni samit će poslužiti kao platforma za dijeljenje znanja, iskustava i najboljih praksi s ciljem poticanja digitalne transformacije i ekonomskog rasta na zapadnom Balkanu.

“Trenutno završavamo program i logistiku samita, a uskoro ćemo vam dostaviti link za registraciju. Budite u toku sa najnovijim vijestima!
Ako ste zainteresirani za predstavljanje inovativnih proizvoda, usluga ili rješenja na Digitalnom samitu, molimo vas da se za više informacija obratite našem organizacionom timu na adresu Adblock test (Why?)