Home Vijesti Đorđe David se pohvalio uspjehom kćerke

Đorđe David se pohvalio uspjehom kćerke

0

Nakon što je ove subote u finalu “Zvezda Granda”, trijumfovala Slavica Angelova i učinila Đorđa Davida najponosnijim mentorom u sezoni, roker ovih dana ima još lijepih vijesti i povoda za slavlje.

Naime, njegova ćerka Staša uspješno je završila drugi razred sa svim peticama, čime su se David i njegova supruga pohvalili na društvenim mrežama.
Uz đačku knjižicu, Staši je uručena i pohvalnica sa kojom je ponoso išetala iz škole ruku pod ruku sa svojim tatom, a emotivni momenat zabilježila je njena mama Ana.
“Štreberi. Čestitke za sve petice i pohvalnicu. Drugi razred”, napisala je ona, dok je Đole dodao:
“Moje srce, krv, glas. Staša moja. Hvala i ljubim za ovu lepotu što si rodila”, istakao je roker, dok su pratioci čestitali djevojčici i roditeljima na uspjehu.
Podsjećamo, David je ćerku dobio na pragu šeste decenije, tačnije sa 49 godina, o čemu je nedavno govorio za Grand.
“Namenski smo želeli dete, i bolju majku za svoje dete nisam mogao da izaberem. Zanimljiva je stvar kako mi je saopštila da je u drugom stanju. Vraćao sam se sa svirke u neku zoru oko pola 5, i ona me je pozvala na telefon i saopštila mi. Nije mogla da čeka uživo da mi kaže jer nije mogla da zaspi. Dao sam kolegi iz benda da vozi jer ja nisam bio u stanju. Na kraju smo stali na pumpu i pili smo, iako ja ne pijem, pa smo čekali da prođe 8 ujutru da nas ne bi zaustavila policija”, prisjetio se roker kroz osmijeh, prenosi Grand.

Adblock test (Why?)