Home Vijesti Dragana Mirković otkrila o čemu je pričala sa Zvijerkom iz “Seks i...

Dragana Mirković otkrila o čemu je pričala sa Zvijerkom iz “Seks i grada”

0

Dragana Mirković se pohvalila na društvenim mrežama da se u njenom društvu često nalaze i neke od najvećih svjetskih filmskih zvijezda.

Prijateljstvo folkerke sa Žanom Klodom van Damom je već poznato svima, a sada je u njen krug prijatelja ušao i Kris Not, legendarni Zvijerka iz kultne serije “Seks i grad”.
Fotografije na kojima je Dragana ovjekovječila izlaske sa Zvijerkom zapalile su društvene mreže, a i sama pjevačica je prepuna utisaka.
“Kris Not je zaista sjajan čovek, izuzetno zanimljiv sagovornik, i veliki džentlmen. Ono što je najbitnije, izuzetno je prizeman i normalan čovek, kao i sve prave velike zvezde. Najviše smo zapravo pričali o porodici i deci”, rekla je Dragana koja je objasnila i kako je došlo do ovog poznanstva.
“Naš veliki prijatelj Điđi je jedan od najuspešnijih agenata u ‘fabrici snova’, i kad god je u Austriji mnogo vremena provodimo zajedno. Ovoga puta došao je u društvu popularnog Zverke, a Toni i ja smo se kao dobri domaćini potrudili da ga upoznamo sa svim najboljim što Beč nudi”, istakla je Dragana Mirković.
(B92)
Adblock test (Why?)