Home Vijesti “Exit” pokreće festival i u Sjevernoj Makedoniji

“Exit” pokreće festival i u Sjevernoj Makedoniji

0

“Exit” je najavio pokretanje festivala i u Sjevernoj Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika “Get Exited” žurka 7. septembra u Strumici, koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvijezda.

“Lista izvođača i lokacija biće objavljene uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica. Novim festivalom ‘Exit’ će u 2023. ojačati svoju već brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije jugoistočne Evrope”, navodi se u saopštenju “Exita”.
Jedinstveni koncept “Get Exited” muzičkog događaja predstavljen je na pres-konferenciji u Strumici, na kojoj su se brojnim okupljenim medijima obratili gradonačelnik Strumice Kosta Kostadinov i predstavnici “Exit” festivala.
“‘Get Exited’ stiže 7. septembra u Strumicu! Obećavamo puno druženja, dobre muzike i lijepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu u Strumicu, da zajedno otvorimo jedno lijepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana”, izjavio je ovim povodom Kosta Kostadinov, gradonačelnik Strumice.
“Od samog osnivanja ‘Exita’ postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dvije decenije, a sada je vreme da i mi svratimo kod vas! Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici ‘Exit’ događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove saradnje je upravo veliki ‘Get Exited’ muzički događaj u septembru u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sljedeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana”, poručili su iz ‘Exit’ tima.
‘Exit’ je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope čija je misija povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog festivalskog imidža.
Adblock test (Why?)