Home Vijesti Facebook ukida jednu od omiljenih funkcija

Facebook ukida jednu od omiljenih funkcija

0

Stižu loše vijesti jer od septembra Facebook će zvanično ukinuti jednu opciju koja je bila omiljena među korisnicima.

Ponekada zna da bude prilično frustrirajuće kada Facebook Messenger uz svaku aplikaciju pita da li želite da ga koristiti za slanje SMS poruka, sa svim “prednostima” koje donosi.
Ali, vjerovali ili ne, mnogo je onih koji su baš za to – sve poruke na jednom mjestu. Nažalost za njih, stižu loše vijesti jer od septembra će Facebook zvanično ukinuti tu opciju.
“Nakon ažuriranja, koje na aplikaciju stiže 28. septembra, korisnici više neće moći da koriste Messenger za slanje i primanje SMS poruka”, stoji u saopštenju Mete, prenosi Poslovni.hr.
Zato se preporučuje vraćanje podešene aplikacije za slanje poruka, tako što ćete otići u podešavanja telefona i izabrati: Settings > Apps > Choose default apps > SMS app. Napominje se da će nakon ažuriranja korisnici automatski početi da dobijaju SMS-ove putem druge ili podešene aplikacije.
Ova opcija je prvi put uvedena 2012. godine, ali ju je Facebook veoma brzo uklonio. Četiri godine kasnije, Facebook je ponovno implementirao tu funkciju i zadržao ju je do sada. Ko zna da li biti i trećeg pokušaja…
Adblock test (Why?)