Home Banjaluka Filmska potjera u Banjaluci: Napao dvije osobe u lokalu, jurile ga tri...

Filmska potjera u Banjaluci: Napao dvije osobe u lokalu, jurile ga tri patrole, povrijeđen policajac

0

Prilikom hapšenja Banjalučanina G.R., osumnjičenog da je fizički napao tri osobe u dva lokala, osumnjičeni je pružao otpor i jedan policajac zadobio je tjelesne povrede.

Kako saznajemo u potjeri za ovim Banjalučaninom sinoć je učestvovalo više policijskih vozila te je sustignut i uhapšen u blizini banjalučkog restorana “My way”, a Banjalučani koji su se u tom momentu našli u ovom djelu grada opisali su situaciju kao “filmsku potjeru”.

Policija G.R. terete za krivična djela tjelesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 15 časova, dva oštećena lica, prijavila su da ih je neposredno prije prijave, nepoznato lice fizički napalo dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a da se potom udaljilo u nepoznatom pravcu. Takođe, istog dana oko 16 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave, fizički napadnuto od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u Dragočaju kod Banjaluke, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu”, navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da su utvrdili da se radi o G.R. koji je pronađen i uhapšen i da je tokom hapšenja pružao aktivan otpor, pa je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede.

“Oštećena lica su upućena u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka radi ukazivanja ljekarske pomoći. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, dodaje se u saopštenju.

Nezavisne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here