Home Vijesti Gatara i njena kćerka poginule u nesreći u Austriji

Gatara i njena kćerka poginule u nesreći u Austriji

0

MATERSBURG – Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ponedjeljak ujutru na auto-putu u Matersburgu (S4) između Kacenlsdorfa i Lancenkirhena u Donjoj Austriji.

Došlo je do frontalnog sudara kamiona i automobila, saopštio je “FF Viner Nojštat”. Osobe iz automobila su poginule na licu mjesta, a vozač kamiona je teško povrijeđen, saopštio je Crveni krst, prenosi “puls24.at”.
Prema riječima Stefana Loidla iz štaba državne policije, nesreća se dogodila nešto prije 08.00 sati ujutru u saobraćajnoj zoni koja je u suprotnom pravcu. Kamion je vjerovatno prešao liniju dvostruke barijere i sudario se sa automobilom u kojem su bile dvije osobe, rekao je Andreas Zenker, portparol Crvenog krsta Donje Austrije.
Slovenački portal “novice.svet24.si” navodi da su žrtve 49-godišnja gatara i njena 16-godišnja kćerka.
Portal, pozivajući se na “Krone cajtung”, prenosi da je umrla 49-godišnja Ildiko V, gatara i vidovnjakinja koja je, kako piše slovenački portal, navodno otvorila kartu s arhanđelom Arijelom nekoliko sati prije fatalne nesreće. Navodno joj je savjetovao da “raširi krila i podigne se u vazduh”, što naravno ne treba tumačiti doslovno ili direktno u vezi sa saobraćajnom nesrećom, zaključuje slovenački portal.
Ova 49-godišnja žena je sa svojim BMW-om bila na putu ka privatnoj školi u Frosdorfu, koju je pohađala njena 16-godišnja kćerka, prenosi “Telegram”.
Adblock test (Why?)