Home Vijesti Goca Lazarević “krala” na javnom mjestu dok joj je drugarica čuvala stražu

Goca Lazarević “krala” na javnom mjestu dok joj je drugarica čuvala stražu

0

Na pragu osme decenije, Goca Lazarević se može pohvaliti mladalačkom energijom kojom plijeni gdje god da se pojavi.

Omiljena je na svim vrstama proslava, ali i kao gost u emisijama gdje uvijek nekom svojom anegdotom nasmije prisutne, a svojevremeno je kroz seriju vlogov pokazala dio svoje privatnosti, kada je slučajno otkrila i tajnu koju vješto skrivala.
Naime, dok je pripremala jelo svom saradniku, on je upitao za biljku koja mu je ličila na peršun, nakon čega je uslijedilo i priznanje.
“To je cveće koje sam ukrala na bazenu (smijeh). Drugarica mi čuvala stražu, a znaš kažu da se prima cveće kada se ukrade”, kroz smijeh je rekla Goca koja čeka momenat i da ga zasadi u svojoj bašti, prenosi Pink.
Iskrena i otvorena kao i uvijek otkrila je kakva je domaćica i prisjetila se jedne anegdote sa svojim sinom.
“Ima jedna anegdota, kad su intervjuisali mog sina koji je inače reditelj, uživo iz studija i pitaju ga: ‘Šta tvoja mama najbolje zna da sprema?’, a on koluta očima i kaže: ‘Pohovanu piletinu sa krompirićima’. Svi znaju da ja to ne volim, nemoj slučajno neko da mi traži da mu ja kuvam, ja kuvam samo za one koje volim, za drage ljude i ja to kao ne volim da radim, međutim ja mnoge stvari ne volim, ali sve što radim, radim odgovorno i dobro”, ispričala je pjevačica za Grand.
Adblock test (Why?)