Home Vijesti Gorila porodična kuća, jedna osoba stradala, dvije povrijeđene

Gorila porodična kuća, jedna osoba stradala, dvije povrijeđene

0

ZVORNIK – U požaru u porodičnoj kući u zvorničkom naselju Ulice jedno lice je stradalo, a dva su povrijeđena, rekao je Srni rukovodilac Službe profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika Slaviša Milić.

Milić je dodao da je ovoj službi javljeno noćas u 2.32 časa da se požar pojavio u jednoj od porodičnih kuća u naselju Ulice.
On je rekao da su na teren izašla dva vozila i četiri vatrogasca koji su zatekli prizmelje kuće u požaru i odmah počeli gasiti vatru.
“Ulaskom u hodnik zatekli su ženu u besvjesnom stanju, dok su obilaskom drugih prostorija pronašli dva muškarca, od kojih je jedan, nažalost, već bio mrtav”, rekao je Milić.
On je dodao da su povrijeđena lica hitno prevezena u Dom zdravlja Zvornik.
U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Zvorniku novinarima je rečeno da je jedno lice smrtno stadalo, a dva upućena zvorničku Bolnicu.
U Bolnici je potvrđeno da su oko 3.20 časova primljena dva pacijenta, kod kojih su ustanovljene opekotine drugog stepena, kao i udisanje ugljen monoksida.
Pacijenti su zbrinuti u jedinicu intenzivne njege i njihovo zdravstveno stanje će se pratiti u narednom periodu, rečeno je u zvorničkoj Bolnici. 
Adblock test (Why?)