Home Vijesti Ivana Nikolić otvoreno o kućanskim poslovima

Ivana Nikolić otvoreno o kućanskim poslovima

0

Pjevačica Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, otkrila je da umije sa alatom i da nerijetko obavlja muške poslove po kući.

“Iskreno, sve znam! Živim sama i zaista nisam osoba koja za svaku sitnicu mora da zove majstora. Prosto, znam sve sama i mnogo mi je lakše kada odmah sve odradim” priznala je Ivana.
Potom je otkrila šta je posljednje što je popravljala samostalno u svom stanu:
“Posljednje što sam odradila sama je mijenjanje kuhinjske sijalice. Imam više malih sijalica i volim da ih uvijek držim upaljene. Imam i disko kuglu kod kuće, volim sve te boje i volim da se, čim uđem u kuću, osjećam opušteno i da svaka ta sijalica radi, da je sve na svom mjestu. To je posljednje što sam sredila, a kada se pokvari šporet ili mašina za veš, ja sam onaj tip osobe koja udari da vidim da li će da proradi. A kada udarim, zovem tatu, to ne znam da riješim. Za te krupne stvari mi je ipak neophodna pomoć, ipak to nije sijalica, to je ozbiljniji posao.”
Nakon priznanja da je u svakom domu ipak neophodna i muška i ženska ruka, Nikolićeva je na pitanje da li bi bila sa muškarcem koji ne umije da obavlja ništa od “muških” poslova odgovorila šaljivo:
“Ma bila bih, pa naučiće. Niko se nije naučen rodio, naučila bih ga ja, ali mora da zna kada ja nisam kod kuće”, prenosi “Informer”.
Adblock test (Why?)