Home Vijesti Izašao trejler za novi film Vesa Andersona – “Asteroid siti”

Izašao trejler za novi film Vesa Andersona – “Asteroid siti”

0

Objavljen je prvi trejler za dugoočekivani novi film legendarnog redatelja Vesa Andersona, “Asteroid siti”, i odmah je postao veliki hit na You tube. U roku od jednog dana trejler je skupio više od 7,5 miliona pregleda i na hiljade komentara, a ljudi su uglavnom oduševljeni viđenim.

Pijre svega valja naglasiti kako je Anderson za ovaj film okupio holivudski krem de la krem, uglavnom sve glumce sa takozvane A-liste. U filmu glume Tom Henks, Skarlet Јohanson, Edvard Norton, Tilda Svinton, Margo Robi, DŽef Goldblum, DŽefri Rajt, Edrijen Brodi, Brajan Krenston, Stiv Karel i mnogi drugi poznati glumci.
Ljubitelji Andersonovih filmova odmah su uočili kako je i ovaj film odradio u svom veoma prepoznatljivom stilu, a to su zaključili i brojni korisnici Јutjuba koji su komentarisali trejler.
Radnja filma odvija se u izmišljenom američkom pustinjskom gradiću oko 1955. godine, a prati oca četvero djece koji ih vozi u posjetu djedu. Putem mu se pokvari automobil u Asteroid Citiju i prisiljeni su tamo ostati. U gradu upoznaju brojne ljude, prilikom čega se događaju čudne stvari.
[embedded content]
Adblock test (Why?)