Home Vijesti Jelena Rozga zapalila Beograd

Jelena Rozga zapalila Beograd

0

BEOGRAD – Pjevačica Jelena Rozga održala je sinoć koncert u ispunjenoj beogradskoj Štark areni, u okviru turneje “Minut srca mog”.

Rozga je svoj prvi koncert u najvećoj srpskoj dvorani počela pjesmom nekadašnjeg sastava Magazin “Ne tiče me se”, i vizuelnim spektaklom – bila je okružena brojnim plesačima i plamenim stubovima, dok su prostor ispunile konfete.
Dvorana je horski zapjevala već na drugu pjesmu, hit samostalne karijere “Nirvana”, nakon koje se pjevačica zahvalila “do neba na ovako divnom dočeku”, na prije par mjeseci rasprodatoj Areni i što je publika uz nju sve ove godine.
“Ne znam kako drugačije da vam vratim ljubav osim kako najbolje znam – pjesmom. Idemo najjače”, poručila je Rozga zapjevavši Magazinovu pesmu “Ako poludim”.
Podsjetivši da joj karijera traje 27 godina, Splićanka je izvela pjesmu sa kojom je 2006. krenula samostalno “Oprosti mala”, istakavši da je nju jako ponosna.
Prvobitno odjevena u šljokičastom pripijenom trikou, potom u crnoj elegantnoj, a onda i mini haljini, Rozga je izvela na oduševljenje posjetilaca brojne hitove kao što su “Bižuterija”, “Ko me zove”,  “Opijum” i “Prorok”.
 Na velikoj pozornici u obliku iksa, sa ogromnim obrnuto piramidalnim video ekranom u pozadini, uz povremene plamene i dimne stubove, kao i ispaljivanje konfeta, pevačica je izvela i stari hit Magazina “Ti si želja mog života”, kao i “Je l’ zbog nje” i “Kad bi blizu”.
Preobukavši se u bijelu odjevnu kombinaciju, Rozga je besprekorno zapjevala “Da li znaš da te ne volim”, “Minus i plus” i brojne druge pjesme pred dvoranom, koja je  oko dva časa koncerta provela na nogama pjevajući.
Tokom koncerta Rozga se više puta zahvaljivala posjetiocima, zastajkujući da osmotri punu dvoranu, u jednom trenutku se i zaplakavši, a pred kraj je zamolila sve da morem mobilnih telefona impresivno osvjetle Arenu.
“Ovo ću pamtiti cijeli život, hvala vam što ste od početka do kraja pevali sa nama”, rekla je Rozga poslije posljednje pjesme u zvaničnom dijelu “Razmažena”.
Rozga je izašla na bis pred oduševljene Beograđane sa hitom “Ginem” koji se zaorio dvoranom.

Adblock test (Why?)