Home Vijesti Jelisaveta Orašanin se vraća u Srbiju, a ovaj detalj u stanu svi...

Jelisaveta Orašanin se vraća u Srbiju, a ovaj detalj u stanu svi su primjetili

0

Poznati par, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić, vraćaju se u Srbiju, budući da je on potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako teče pakovanje, a potom i pokazala pražnjenje stana, u kojem je par proveo više od dve godine.
Jelisaveta je do detalja, uz pomoć ekipa za selidbe, spakovala sve stvari, a na kutijama detaljno obilježila gdje je šta.
Ono što su mnogi primjetili je i ogroman garderober.
“‘Samo garderober ima 20 kvadrata’, ‘Čoveče koliki garderober’, ‘Želim ja da živim u ovakvom stanu’, ‘Garderober da se izgubis u njemu, doslovno'”, samo su bili neki od šaljivih fanova, koji su odmah primjetili veličinu garderobera u stanu poznatog para.

Podsjetimo, glumica Jelisaveta Orašanin vrlo rijetko priča o svom privatnom životu. Ipak, nedavno je rekla kako je izgledala njena ljubav sa košarkašem Milošem Teodosićem.
Miloš i Jelisaveta vjenčali su se 2017. godine, a do sada imaju dvoje djece, Petru i Bogdana. Iako je u javnosti i dalje poznata po djevojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na vjenčanju uzela samo Teodosić.
“Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak”, rekla je tom prilikom Jelisaveta u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.
Kako je istakla, nije željela da se svi u porodici prezivaju Teodosić, a samo ona Orašanin, pa je tako odlučila uzme samo muževljevo prezime.
“On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju”, rekla je glumica.
Čak je i rodbinu upoznavala na svadbi. “Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: Ovo je moja tetka, moj brat, a ja: Drago mi je ja sam Jelisaveta. Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled”, rekla je glumica.
Adblock test (Why?)