Home Vijesti Kako muškarci pišu poruke kad im se žena baš, baš sviđa?

Kako muškarci pišu poruke kad im se žena baš, baš sviđa?

0

Muškarci su ponekad mnogo jednostavniji od žena i ne razmišljaju i ne analiziraju previše. Dakle, ako vam šalje ovakve poruke velika je vjerovatnoća da mu se sviđate.
Kad je riječ o tome kako muškarci pišu kad im se sviđate, definitivno nema izuzetka. Iako vam neće odmah priznati koliko mu se sviđate, posebno ako ste se tek upoznali, stil njegovih poruka otkriće vam sve. Imajući to na umu, otkrivamo vam 10 načina na koje muškarci šalju poruke kad su sigurni u svoja osjećanja.
Prvi se javio nakon izlaska
Nije uobičajeno, ali muškarci ponekad izbegavaju da se jave prvi jer smatraju da će zbog toga izgledati očajno. Ali, ako mu se sviđate, prvo što će učiniti jeste da stvori dobar utisak nakon vašeg prvog izlaska i odmah poslati poruku.
Brzi odgovori
Gotovo da nema ničeg nepristojnijeg kao neodgovaranje na poruku ili ignorisanje, u tom slučaju vrlo brzo nam postaje jasno na čemu smo. Istina, neki muškarci znaju da budu lijenji kad je riječ o kuckanju poruka i više vole da komuniciraju uživo, ali ako vam odmah odgovara, velike su šanse da stvarno želi da vas upozna.
Žene vole da igraju igrice, ne odgovaraju na poruke nekoliko sati i ostavljaju muškarce na čekanju Međutim, muškarci su direktni. Nije njihov uobičajeni stil da vas ignorišu kad mu se sviđate.
Zanimaju ga detalji o vama
Istraživanja pokazuju da su muškarci vizuelna bića, što objašnjava zašto su neki od njih površni u vezama, mareći samo za spoljašnji izgled, obline i lepo lice. Međutim, ako želi da sazna više o vama: vaše vrijednosti, težnje i snove, definitivno mu se sviđate! Zanimanje za vaš život, znači da ne želi stvari da drži ležernim. Muškarca koji želi samo da vam se uvuče u krevet vjerovatno neće zanimati ništa više od nekoliko pića kako bi došao do stvarnog cilja.
Dugi tekstovi
Niko ne voli tekstove kojima se ne nazire kraj. Ali, ako nekoga želite, postoji želja da stalno održavate razgovor. Vrlo kratak odgovor na vaš dugačak tekst znak je da nema mnogo toga da kaže, a sve u svemu nije toliko zainteresovan za vas ili za održavanje odnosa.
Cjelodnevno slanje poruka
Ovo ne znači da muškarac mora tokom svih 24 sata u danu da šalje poruke. Ljudi imaju drugačiji raspored i poslove, koji možda ne dozvoljavaju cjelodnevnu upotrebu telefona. Na primjer, hirurg koji u operacionoj sali provede više od 15 sati možda neće imati vremena za puno kuckanja poruka. Međutim, ako ikada pronađete muškarca koji vas probudi porukom “zdravo slatkice”, nakon čega slijedi poruka “kako ti ide dan” i “šta si ručala”, znajte da je zainteresovan. Muškarci više šalju poruke kako bi pokazali da misle na žene.
Slučajni komplimenti
Iako muškarci mogu damama davati komplimente da dođu do njihovog kreveta, neki komplimenti dolaze iz srca. Generalno “hej ljepoto”, “zdravo seksi” i “zdravo lijepa” su komplimenti koji proizlaze iz osećaja požude. Međutim, ako vam s vremena na vreme kaže koliko ste pametni i smiješni, vjerovatno vas doživljava više nego samo priliku za seks. Štaviše, ako svojim komplimentima priloži određene razloge, jasno je da oni nisu provokativni, već iskreni.
Govori o sebi
Narcisi uvijek svaki razgovor vode o sebi. Prirodno su vješti u tome da se svaka situacija vrti oko njihovog svemira. Jednom kad primjetite takav stav, udaljite se što vas dalje noge nose. Narcis će govoriti o svojim dostignućima kako bi naduvao svoj ego i učinio da izgledate inferiornije od njega. Ali, muškarac kojem se sviđate pričaće o svojoj porodici, odakle je, možda svojim strahovima i hobijima. Muškarac koji nije zainteresovan da vas upozna, vjerovatno neće ulaziti ni u detalje o sebi.
Pitaće vas da li imate planove
Ako dobijete poruku u kojoj se raspituje o vašem slobodnom vremenu, sigurni smo da već znate šta to znači. Da, želi da bude dio vašeg dana i da provodi što više vremena s vama. Stoga će vjerovatno uslijediti poziv za odlazak u bioskop ili neko drugo lijepo mjesto koje je smislio. Šta čekate? Pristanite!
Poslaće vam poruku prije odlaska u krevet
Biti prva osoba kojoj pošalje poruku, jednako je važno kao i biti posljednja osoba s kojom razgovara prije odlaska u krevet. Iako možda neće odmah otići u krevet, ideja je da osjetite da ste mu posljednja osoba u mislima dok odlazi u zemlju snova. Ako se to često događa, malo je reći da je zaljubljen u vas.
Piše vam poruke dok je s prijateljima
Žena će uvijek prije pomisliti da je njen muškarac s drugom kad se ne javlja na telefon već nekoliko sati, ali iznenadili biste se koliko muškarci uživaju u međusobnom društvu. Oni mogu između ostalog da igraju video igre, razgovaraju o fudbalu ili svjetskoj politici. Dakle, ako se druži sa svojim društvom i ako odvoji vremena da vam pošalje poruke sve u svemu, znak je da je lud za vama, prenosi Super žena.

Adblock test (Why?)