Home Vijesti Karleuša otputovala, noćenja platila više od 10.000 evra

Karleuša otputovala, noćenja platila više od 10.000 evra

0

Jelena Karleuša je riješila da sebi da malo oduška.

U pauzi tokom finalnih priprema pred izlazak novog albuma “Alfa”, koji njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju, pjevačica je za vaskršnje praznike otputovala u Dubai.
JK je shvatila da joj pred izlazak dugoočekivanog albuma treba mali predah, pa je nekoliko slobodnih dana u rasporedu iskoristila za putovanje na ovu destinaciju, koja joj je jedna od omiljenih i koju posjećuje i po nekoliko puta godišnje. Jelena trenutno uživa u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvjezdica, gdje je sve prilagođeno njenim potrebama.
Tako ju je, odmah po dolasku, u sobi sačekalo i tradicionalno vaskršnje posluženje sa njene dvije fotografije kao dekoracijom.
Kako saznaje Kurir, za sedam noćenja u ovom rizortu u Dubaiju Karleuša je morala da iskešira najmanje milion dinara, dok samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara. Prostom računicom može se doći do iznosa od 1.240.000 dinara, što je više od 10.000 evra.
Za toliki novac Jelena će u ovom hotelu, koji važi za jedan od najelitnijih u Dubaiju, uživati kao prava kraljica. U svom sklopu on ima privatne plaže, nevjerovatan pogled, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana.
Inače, Jelena nije jedina Srpkinja koja je uživala u ovom hotelu. U njemu je redovna gošća i Jelena bin Drai, koja je udata za arapskog šeika Saida bin Draija i jedna je od najbogatijih naših zemljakinja.

Adblock test (Why?)