Home Vijesti Katarina Popović uoči finala: Imamo najbolju publiku, nismo bez šansi

Katarina Popović uoči finala: Imamo najbolju publiku, nismo bez šansi

0

Premijer liga za odbojkašice došla je do samog kraja, preostalo je da se odigra još finale plej-ofa između velikih rivala Bimal Jedinstva i Gacka.

Njihova serija počinje sutra naveče (19 sati). Iako će Brčanke biti favoritkinje u taboru ponosa istočne Hercegovine nadaju se da mogu ostvariti istorijski uspjeh i osvojiti šampionsku titulu.
Odbojkašice Gacka već sada imaju sjajnu sezonu tokom koje su cijelo vrijeme bile za petama Bimal Jedinstvu. Zauzele su drugo mjesto u regularnom dijelu, da bi onda u plej-ofu za prvaka prvo savladale Slobodu, a zatim i Banjaluku volej. Ovogodišnjem uspjehu u dobrome je doprinjela povratnica u redove Gacka, Katarina Popović. Ona je prošle godine odlučila da se vrati u matični klub nakon što je tri sezone sa velikim uspjehom nosila dres Bimal Jedinstva.
“Sada kada smo došli do samog kraja mogu da kažem da je sezona bila jako uspješna za nas. Cijelo vrijeme se nalazimo na drugoj poziciji i mislim da smo zasluženo u finalu. Polufinalna serija protiv Banjaluke volej je bila jako čudna. Obje ekipe su bile u izmijenjenom sastavu, ali opet mislim da smo više pokazale od protivnika tokom čitave sezone”, kaže Popovićeva.
Trofejna odbojkašica koja je bila član Gacka koje je 2014. godine osvojilo Kup BiH zna šta ih čeka u finalu. Priznaje da su Brčanke favorit u finalu, ali da će učiniti sve kako bi pokvarili planove dugogodišnjim vladarkama na bh. sceni i donijeli dugo očekivani pehar u Gacko.
“Favorit je ekipa Jedinstva, odigrale su sezonu bez poraza, ali mislim da nismo bez šansi. Sve sto mogu da kazem je da ćemo dati sve od sebe. Imamo sjajnu podršku uprave, najbolju publiku koja je definitivno naš sedmi igrač ove sezone i dvorana je uvijek puna do posljednjeg mjesta”, naglašava Katarina i dodaje:
“Igrala sam u obje ekipe, znam koliko je teško pobijediti ekipu jedinstva, ali sigurno se nećemo predati. Daćemo i više od maksimuma. Znam koliko bi titula značila svima u gradu”.
Ne računajući poraz od Banjaluke volej u polufinalu, odbojkašice Gacka su ove sezone doživjele samo dva poraza, dok su Brčanke još uvijek bez poraza. Nema sumnje da nas u finalu čeka pravi spektakl. Finalna serija počinje u petak u 19 sati, domaćin je Gacko, s tim da prednost domaćeg terena ima ekipa Bimal Jedinstva.

Adblock test (Why?)