Home Vijesti Kćerka Čarlija Šina aktivna na OnlyFans-u

Kćerka Čarlija Šina aktivna na OnlyFans-u

0

Čarli Šin krivi bivšu suprugu Deniz Ričards zbog toga što se njihova najstarija kćerka Sem Šin pridružila stranici za odrasle, OnlyFans.

Za ovakvo ponašanje i odluku glumac smatra odgovornom bivšu suprugu Deniz Ričards.
“Ona (Semi) sada ima 18 godina i živi sa majkom. Ovo se ne bi dogodilo pod mojim krovom”, rekao je Šin za Pejdž Siks i dodao:
“Ne odobravam ovo, ali budući da nisam u mogućnosti to da spriječim, pozvao sam je da ostane otmjena, kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet”.
Semi, koja je u martu napunila 18 godina, najavila je da se pridružila stranici OnlyFans na svom Instagram profilu fotografijom u kupaćem kostimu, pozvavši svoje pratitelje da “kliknu na link u njenoj biografiji ako žele da vide više”.

Svojim pratiocima je obećala da će novi sadržaj objavljivati dva, tri puta nedjeljno. Sudeći prema komentaru ispod fotografije, njena majka Deniz Ričards je odlučna da svojoj kćerki pruži podršku.
“Semi, uvijek ću te podržavati. Volim te”, napisala je glumica.
Ona je dodala da je ovo bio njen izbor.
“Semi ima 18 godina i ova odluka nije bila utemeljena na tome u čijoj kući živi. Sve što mogu da učinim kao roditelj je da vjerujem njenoj procjeni, ali to je njen vlastiti izbor”, rekla je 51-godišnja glumica.
Podsetimo, u septembru 2021. godine Semi je dospjela na naslovne strane nakon što je objavila TikTok video u kojem je tvrdila da je bila “zarobljena u nasilnoj porodici” dok je živjela s majkom.
“Postoje određena pravila i ja ih se držim. Kod Čarlija postoje drugačija pravila i to je u redu”, rekla je tada Deniz.
Čini se da su majka i kćerka popravile odnos od tada, a Semi od februara ove godine ponovno živi s majkom.
(B92)
Adblock test (Why?)