Home Vijesti Kejt Midlton objavila fotografiju princa Džordža, pa naljutila javnost

Kejt Midlton objavila fotografiju princa Džordža, pa naljutila javnost

0

Razbarušeni i nasmijani, Princ Džordž jednostavno nije mogao da izgleda srećnije, što možemo da vidimo na fotografijama koje su objavljenje sa njegovog devetog rođendana.

Slike malog princa je napravila njegova majka, vojvotkinja od Kembridža, dok su bili na porodičnom putovanju.
Oni koji poznaju Džordža kažu da je to dječak koji obožava fudbal, igre na otvorenom, te da ima odličan smisao za šalu.
Kada je kraljevska porodica službeno objavila na porodičnom Instagram profilu da princ Džordž puni devet godina, komentari nisu izostali.
Najviše im zamjeraju što su objavili samo jednu fotografiju “budućeg kralja”.
“Luj: četiri slike, Šarlot: tri fotografije, budući kralj Džordž: jedna slika”, “Princ Džordž je prestolonasljednik, ovo je šala. Dok su njegovi brat i sestra imali četiri i tri slike, on ima samo jednu. Potpuno ga ignoriušu”.
“Zar se ovako postupa sa budućim kraljem?”

George is turning 9!  pic.twitter.com/3VmttlX8ui
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) July 21, 2022

Podsjeća se u ovim komentarima na način na koji su obilježeni rođendani princeze Šarlot i princa Luja, mlađe djece Kejt i Vilijama.
“Ne shvatam šta je problem. Ljubazno je njegovih roditelja što su postavili jednu fotografiju da je vidimo. Siguran sam da Džordžu ovo ne smeta. Možda su sada djeca dovoljno odrasla pa mogu da biraju koje će slike biti objavljene a ovo je možda jedino što je on želio”, glasi kontraodgovor.
Mladog princa uvode postepeno u javni život, zato su roditelji i preuzeli nekoliko javnih angažmana, uključujući posjetu finalu Vimbldona za muškarce. Kada se pojavio sa svojim roditeljima i prisustvovao muškom teniskom finalu, Džordž je pozdravio dječake i djevojčice, kao i vojno osoblje u zgradi Milenijuma, zajedno sa roditeljima Kejt i Vilijamom.
Džordža su takođe pitali za koga će navijati i pošto je djelovao previše stidljivo da odgovori, pa ga je otac Vilijam pogledao i šapnuo “Đoković”: “Vidjećemo koliko će trajati meč, naravno da će podržati pobjednika”. Kasnije je mladi princ, držao trofej koji je osvojio Novak Đoković.

U predhodinih nekoliko mjeseci pojavljivao se sa svojom braćom i sestrama na važnim događajima, uključujući i Kraljičin platinski jubilej. Mladi članovi kraljevse porodice viđeni su na balkonu Bekingemske palate nakon ceremonije, kada su posmatrali let aviona, a zatim sjedili u kraljevskoj loži sa svojim roditeljima.
Prijatelji bliski kraljevskoj porodici, imaju samo riječi hvale na račun odgajanja princa, znajući koja mu je uloga u životu, ali balansiraju sve obaveze i trude se da za sada bude “samo dijete”.
Princ Džordž Aleksandar Luis od Kembridža, rođen je u Londonu 2013. godine 21. jula.
On je dan kasnije debitovao pred svjetskim medijima na stepenicama bolnice, umotan u bijeli šal, ušuškan u majčinom naručju.
(Stil kurir)
Adblock test (Why?)