Home Video Ko je u pravu, a ko nije: Je li Trivićka prijetila Begiću?

Ko je u pravu, a ko nije: Je li Trivićka prijetila Begiću?

0

Potpredsjednica PDP i poslanik u Narodnoj skupštini RS Jelena Trivić uoči lokalnih izbora 2020. godine prijetila je Ivanu Begiću, bivšem odborniku u Gradskoj skupštini Banjaluke.

 

Kako se može čuti na snimku, ona je Begiću rekla da bi bio ukopan, da ona nije čovjek.

– Da se mene pitalo listu koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan – rekla je Trivić.

Nije poznato iz kojeg razloga je Trivićeva upućivala ovakve prijetnje Begiću.

Na snimku koji je objavio portal Klix, i za koji je navodno potvrđeno da je autentičan, se čuje i glas gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića koji u jednom momentu govori: “Majka dvoje djece …”.

Jelena Trivić je 2020. godine bila nosilac liste PDP za Gradsku skupštinu Banjaluke, a Ivan Begić je bio na toj listi.

S druge strane Draško Stanivuković kao kandidat PDP osvojio najviše glasova i postao gradonačelnik. Uoči predizborne kampanje, Trivić se povukla u korist Stanivukovića i prepustila mu da bude kandidat za gradonačelnika.

Ivan Begić je bio najmlađi odbornik u Skupštini Grada Banjaluka koji je nakon skandala sa eksplicitnim privatnim snimcima Centralnoj izbornoj komisiji BiH podnio zahtjev za prestanak odborničkog mandata. Iako je zahtijevao da mu se mandat vrati, CIK to nije odobrio, .

Srpskainfo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here