Home Vijesti Ko su Đokovićevi tast i tašta

Ko su Đokovićevi tast i tašta

0

Porodica Đoković juče je postala bogatija za još jednog člana kada se supruga Novakovog brata Đorđa porodila i na svijet donijela dječaka kom su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksandar.

Potpuno očekivano porodica Đoković priredila je gala proslavu povodom dolaska naslednika, a za dobru muziku bila je zadužena Aleksandra Prijović.
S obzirom da se dobro zna ko su roditelji braće Đoković, mnogi su se pitali i ko su roditelji atraktivne Saške Veselinov koja je osvojila Đoletovo srce.
Ako je sudeći po videima Saška je ljepotu nasledila od mame kojoj se putem društvenih mreža obratila emotivnim rečima.
“Od malena si moja najveća podrška i kada kažem da je bila najvatreniji navijač na svakoj utakmici, onda to zaista i mislim. Uvek si tu da mi daš vetar u leđa. Volim te mama”, poručila je lijepa plavuša.
Mada ništa manje pažnje nije privukao ni njen otac koji svojom energijom i harizmom prati Saškinu majku, čemu svjedoče i Saškine objave na društvenim mrežama gdje su pratioci imali prilike da vide kako se njihova porodica dobro zabavlja.
Podsjetimo, nakon što je Saška Veselinov na svijet donijela naslednika u njihovom domu bio je još jedan važan povod za slavlje. Naime, njena majka proslavila je rođendan i ove godina dobila najlepši poklon-unuka!
(GrandTV)
Adblock test (Why?)