Home Vijesti Košarkaš napao Markovića, pa se poslije vratio sa šipkom u rukama (VIDEO)

Košarkaš napao Markovića, pa se poslije vratio sa šipkom u rukama (VIDEO)

0

Nevjerovatne scene stižu iz Rumunije, gdje su se proteklog vikenda sastale ekipe Oradee i Kluža. Srpski košarkaš Nikola Marković je bio akter incidenta kada je prilikom izlaska iz igre zakačio protivničkog igrača, Kubanca Karela Guzmana koji je tom prilikom pao, a onda krenuo u obračun sa srpskim košarkašem.

I Birčević i Gordić, kao i ostali njegovi saigrači su pokušavali da ga obuzdaju, ali on nikako nije uspijevao da se smiri.
Naravno, isključen je, a Oradea je ovaj meč na kraju dobila sa 82:74.
Međutim, još šokantnije scene snimljene su ispred hale, gdje je Guzman uzeo šipku kako bi nastavio obračun sa Markovićem.
Srećom, do tog nastavka nije došlo, a poslije svega oglasila se i policija.
[embedded content]
”Nakon izlaska s terena igrač se nasilnički ponašao. Izašao je iz dvorane, otišao do obližnjeg gradilišta, u ruku uzeo rebrastu šipku i počeo se vraćati u dvoranu. U jednom trenutku ga je zaustavio saigrač, a obezbjeđenje mu je oduzelo predmet”.
Na kraju, kada su se glave ohladile, Guzman se izvinio javnosti.
”Žalim zbog svojih postupaka i želim da se izvinim klubu, svojim suigračima i svima koji su bili tamo. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. I razumijem da ne odražava vrijednosti naše ekipe i sporta. Želim da budem jasan i da kažem da sam bio izazvan od protivnika i člana njihovog stručnog štaba na zagrijavanju. Shvatam da kao košarkaš imam određenu odgovornost i u ovoj situaciji sam pokazao najgore od sebe”.
Adblock test (Why?)