Home Vijesti Kotor Varoš se sprema za tradicionalnu kotlićijadu

Kotor Varoš se sprema za tradicionalnu kotlićijadu

0

KOTOR VAROŠ – Na današnjem sastanku načelnika opštine Kotor Varoš, Zdenka Sakana i predstavnika Komunalnog preduzeća “Bobas” definisane su aktivnosti uređenja gradskog kupališta Bjeline uoči predstojeće “Kotorvaroške kotlićijade”.

Zaključeno je da se naredne sedmice organizuje zajednička akcija uređenja zelene površine, odvoza smeća i krupnog otpada, kako bi Bjeline zablistale punim sjajem na tradicionalnoj gastro manifestaciji.
Takođe, uspješnom je ocijenjena proljećna akcija čišćenja i uređenja grada pod nazivom “Za ljepši i čistiji Kotor Varoš”, u kojoj su učestvovali zaposleni u lokalnoj samoupravi, javnim preduzećima i ustanovama, predstavnici nevladinih organizacija i udruženja građana i sportski klubovi.
Akcenat je bio stavljen na šetalište i uređenje obala Vrbanje od kupališta Bjeline do kupališta Brana, zatim na uređenje naselja Bregovi, brda Rujika, prostor oko sportske dvorane, gradskog trga i užeg gradskog jezgra.
Članovi Udruženja “Eko opstanak” su posadili sadnice cvijeća kod spomen-obilježja i spomen-kosturnice, na ostrva kod autobuskih stajališta i ispred zgrade opštinske Boračke organizacije, prenosi “Glas Kotor Varosa”.
Adblock test (Why?)