Home Promo objave LOVA JE STIGLA: U MERIDIANU UPLATI DEPOZIT I ISPLATI DOBITKE 24/7

LOVA JE STIGLA: U MERIDIANU UPLATI DEPOZIT I ISPLATI DOBITKE 24/7

0

 

Ekskluzivno, samo Meridian igračima dostupan je virtuelni novčanik LOVA, novi način uplate depozita i ISPLATE dobitaka, 24 sata, sedam dana u sedmici.

Meridian nastavlja da impresionira kvalitetom usluga i rješenjima koja korisnicima garantuju nezaboravno iskustvo.

Inovacija koju sada donosi regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću oduševiće postojeće članove Meridian porodice, kao i potencijalne nove korisnike.

Uz aplikaciju LOVA nema čekanja, nema gubljenja dragocjenog vremena – uplati depozit ili isplati dobitak u bilo koje doba dana, sedam dana u sedmici. Sigurno, jednostavno i brzo rješenje za obavljanje svih transakcija sada je dostupno i tebi.

Kako funkcioniše Lova virutelni novčanik?

Ako se ne odvajaš od mobilnog telefona – tu je mobilna verzija aplikacije LOVA koju možeš da preuzmeš OVDJE. Aplikacija je dostupna u Android prodavnici, a uskoro i na iOS-u.

Novac na Lova račun uplaćuješ putem banke ili kupovinom Lova dopune na označenim prodajnim mjestima. Potom, u samo nekoliko jednostavnih koraka, novac iz svog virtuelnog novčanika putem Lova depozitrona možeš uplatiti na Meridianbet nalog.

Dakle, nikad brže i jednostavnije nisi mogao da uplatiš depozit!

Kod isplate dobitaka, na svom Meridian korisničkom računu treba da odabereš opciju Lova depozitron i u nekoliko klikova tvoj virtuelni novčanik biće podebljan za iznos koji želiš da prebaciš na Lova račun.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here