Home Vijesti Lukaku, Dibala i Martinez predvode napad Intera?

Lukaku, Dibala i Martinez predvode napad Intera?

0

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku nalazi se na pragu dogovora s Interom, a spreman je da prihvati godišnju platu od sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za milanski klub, prenose italijanski mediji.

Belgijski napadač želi da se vrati u Inter, a čelnici Čelsija nemaju ništa protiv da prodaju Lukaku, koji je imao lošu sezonu u redovima “plavaca”.
Inter ne može da otkupi ugovor Lukakua, ali je spreman da pristane da Belgijanac naredne sezone igra na pozajmici u milanskom klubu. Inter je prošle godine prodao Lukakua Čelsiju za 115 miliona evra.
Belgijanac ima godišnju platu od 12 miliona evra, ali je spreman da prihvati i sedam miliona evra samo da bi ponovo igrao za italijanski klub.
Italijanski mediji podsjećaju da je dosadašnji napadač Juventusa Paulo Dibala na pragu prelaska u Inter. Navijači milanskog kluba se nadaju da bi napad ovog kluba u narednoj sezoni mogli da predvode Lukaku, Dibala i Lautaro Martinez.
Međutim, dolazak Lukakua i Dibale bi značio i odlazak jednog napadača, jer bi Inter morao da proda Martineza da bi mogao da stabilizuje finansijsku situaciju.
Inter bi mogao na transfer-listu i Milana Škrinjara, Alesandra Bastonija, Nikola Barelu i Denzela Demfrisa i Stefana de Fraja.
Adblock test (Why?)