Home Vijesti Mask otkrio koliko novca je donirao Ukrajini

Mask otkrio koliko novca je donirao Ukrajini

0

Reditelj Stiven King (75), poznat po brojnim horor ostvarenjima, apelovao je na američkog milijardera Ilona Maka da, umjesto što plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini, ali mu je Mask odgovorio kontrapitanjem: “Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?”.

Sve je počelo u četvrtak, kada je King rekao da njegov nalog ima plavu kvačicu, ali da nije platio da mu nalog bude verifikovan.
“Vašington egzaminer” prenosi da je Mask rekao da je on “lično platio” da pojedine javne ličnosti zadrže plavu oznaku.
Međutim, King je sugerisao Masku da iskoristi novac koji troši na plave kvačice i da ih fondaciji koja pomaže narodu u Ukrajini.
“Smatram da bi gospodin Mask trebalo da tu moju plavu kvačicu da u humanitarne svrhe. Preporučujem Pritula fondaciju, koja pruža veliku pomoć u Ukrajini. To košta samo osam dolara, pa bi možda gospodin Mask mogao da doda još malo više”, tvitivao je King, prenosi Tanjug.
Mask je brzo odgovorio slavnom autoru.
“Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini. Koliko ste vi dali?”, pitao je Mask Kinga.
Tviter je nedavno uveo plaćanje usluge za korisnike koji žele da im bude verifikovan nalog i ta usluga za pojedince košta osam dolara, a za organizacije 1.000 dolara.

Adblock test (Why?)