Home Promo objave MERIDIAN SPORTSKOM OPREMOM OBRADOVAO STUDENTE ETF-a

MERIDIAN SPORTSKOM OPREMOM OBRADOVAO STUDENTE ETF-a

2

 

Veoma smo zahvalni kompaniji Meridian koja je donirala dresove za naše fudbalere, košarkaše, rukometaše i odbojkašice, koji će braniti boje Elektrotehničkog fakulteta Banja Luka, na predstojećoj Elektrijadi u Bugarskoj.

 

Kazao je to Aleksandar Jelić, predsjednik Saveza studenata ETF-a, nakon potpisivanja ugovora o saradnji sa regionalnim liderom u industriji priređivanja igara na sreću.

On je istakao da im ovakav vid podrške znači kako za podizanje nivoa ozbiljnosti na sportskim takmičenjima i smotrama, tako i za podsticanje kolega i koleginica za bavljenje sportom, zdravim životom i dobrim navikama.

 

-Drago nam je da iza nas stoji jedna kompanija kakva je Meridian i iskreno se radujemo budućim zajedničkim projektima i saradnji- dodao je Jelić.

 

Plodonosnoj saradnji nadaju se i u Meridianu, gdje su istakli da, kao društveno odgovorna kompanija, žele da budu vjetar u leđa i podrška mladim, uspješnim ljudima, kakvi su sigurno studenti ETF-a.

 

-Vjerujemo da će se, na 60. po redu međunarodnom susretu studenata elektrotehnike, takmičari ETF-a predstaviti u najboljem svjetlu, te da će se iz Bugarske vratiti sa medaljama.

Želimo im puno uspjeha, ne samo u sportskim, već i u naučnim takmičenjima- naveli su u Meridianu.

Podsjetimo, ova komapnija je do sada podržala Studentske igre, štampanje naučnog lista “Iustitia” te donirala dresove studentima Pravnog fakulteta, te pomogla odlazak studenata Mašinskog fakulteta na “Mašinijadu”.

 

 

STIPENDIRANJE STUDENATA

Više od dvije godine, grupacija Meridian stipendira studente i zapošljava mlade stručnjake koji razvijaju najkonkurentnija rješenja u svijetu u području vještačke inteligencije, dizajna videoigara i digitalnog marketinga, čime doprinosi rješavanju jaza između ponuda obrazovnih programa i zahtjeva tržišta rada.

 

2 COMMENTS

  1. These kind of post are always inspiring and I prefer to read quality content so I happy to finally find many high-quality point here in the post, writing is simply huge, thank you for the post

  2. There are some interesting closing dates on this article however I don't know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as properly

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here