Home Promo objave Meridianbet Fantasy liga ETF krunisana uspjehom i nagradama za pobjednike!

Meridianbet Fantasy liga ETF krunisana uspjehom i nagradama za pobjednike!

0

 

Meridianbet Fantasy liga Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci uspješno je okončana, a najboljima su uručeni pokloni!

Ovaj inovativni projekat, realizovan u saradnji s kompanijom Meridian, pružio je priliku studentima da pokažu svoje sportsko znanje i takmiče se u virtuelnom fudbalskom svijetu.

– Naša kompanija prepoznala je važnost podrške mladim talentima i ulaganja u sportske projekte. Saradnja sa studentima banjalučkog ETF-a jedan je od načina na koji podržavamo mlade generacije i pružamo im podršku da pokažu svoje sposobnosti. Meridianbet Fantasy liga donijela je i zabavu i uzbuđenje, ali i analitičke vještine i sportski duh među mladima – ističu u Meridianu.

Najuspješniji takmičari nagrađeni su vrijednim poklonima. Prvoplasiranom takmičaru Goranu Markoviću dodijeljen je telefon, drugoplasirani Novica Tepić osvojio je FIFA 23 igricu, a Miloš Aničič, trećeplasirani igrač, dobio je fudbalsku loptu.

– Prije svega, htio bih da zahvalim Savezu studenata ETF-a i Meridianu na odličnoj organizaciji ovog takmičenja. Iako sam imao loš start, nakon Svjetskog prvenstva preuzeo sam vodeću poziciju koju sam uspio zadržati do samog kraja takmičenja. Nadam se da će se tradicija održavanja takmičenja nastaviti i naredne godine, a da će odlične nagrade privući još veći broj igrača – kaže Goran Marković, šampion takmičenja.

U Savezu studenata ETF Banjaluka ističu da će nastaviti saradnju s Meridianom kroz nove zanimljive projekte.

– U ime više od 50 studenata ETF-a koji su učestvovali u ovoj akciji koju je Savez studenata ETF-a organizovao sa kompanijom Meridian, želim da zahvalim najvećem prijatelju ljubitelja sporta svih studenata ETF-a, kompaniji Meridian! Akcija je bila uzbudljiva, ogroman broj studenata je konstantno pravio strategiju za pobjedu, ali je samo jednom takmičaru pošlo za rukom da odnese titulu najboljeg. Međutim, Meridian je pripremio nagrade i za ostale učesnike pa je tako više od polovine učesnika tokom cijelog takmičenja barem jednom ponijelo epitet najboljeg, bilo u tekućem kolu, mjesecu, generalnom plasmanu ili kupu – dodaje Aleksandar Jelić, predsjednik Saveza studenata ETF Banjaluka.

Meridianbet Fantasy liga ETF-a – ističu u Meridianu – uspješan je sportski projekat koji će se nastaviti i u budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here