Home Vijesti Mia Borisavljević rekla sudbonosno “da”

Mia Borisavljević rekla sudbonosno “da”

0

Popularna pjevačica Mia Borisavljević danas je stala na ludi kamen sa izabranikom Bojanom Grujićem, a ovaj poseban događaj upriličilo je i krštenje njihove kćerkice Tee, kao i njen prvi rođendan.

Naime, Mia i pjevač su odlučili da spoje lijepo i korisno, tako da su ovaj ljetnji, sunčan dan iskoristili da kažu sudbonosno “da” pred Bogom, kao i da krste kćerkicu Teu.
Ponosna mama je podijelila fotografiju na kojoj je zablistala u bijeloj čipkastoj vjenčanici koja joj je savršeno pristajala, a Tea je takođe ponijela bijelu haljinicu koju je uparila sa maminom.
“Danas nam je divan dan, divan dan, našoj Tei 1. Rodjendaaaan!!! Krstila se naša beka, a i mama se malo udala,ništa strasno. Nastavak sledi… vidimo se dragi prijatelji, drugovi, kumovi”, napisala je pjevačica u opisu slike.
Mia je u jednom trenutku podijelila video, na kom se može vidjeti kako teku pripreme. Bajkoviti prizor ostavlja bez daha, a pjevačica je odlučila da bijela boja preovlada i kad je enterijer u pitanju.
Mia i Bojan u vezi su već duže vrijeme, dobili su dvije kćerkice Teu i Emu, a kao dokaz da je njihova ljubav sve veća i veća govori upravo činjenica da su odlučili da uplove u bračne vode.

Prigovori i ispravke

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Adblock test (Why?)