Home Sport Mladu i uspješnu sportiskinju Jelenu Kuzmanović sponzorstvom će pratiti Lim Profi

Mladu i uspješnu sportiskinju Jelenu Kuzmanović sponzorstvom će pratiti Lim Profi

0

Jelena Kuzmanović, Prijedorčanka koja se od svoje pete godine bavi karateom okićena je brojnim medaljama. Ovaj, iako ga zovu muški sport, zavoljela je čim se prvi put susrela s njim. Ona je učenica srednje medicinske škole, a kući donosi samo petice.

 

Sve je počelo u karate klubu “Shodan” iz Prijedora


Da je talenat očit pokazuju i činjenice da je tri puta bila izabrana za perspektivnog sportistu grada Prijedora. Osim toga ona je viceprvak Republike Srpske u borbama, dva puta nosilac bronzane medalje državnog prvenstva Bosne i Hercegovine, a u sastavu reprezentacije BiH je izborila učešće na  Balkanskom prvenstvu u Turskoj gdje je zauzela visoko 5.mjesto!

Jelena je do sada osvojila preko 40 međunarodnih turnira, a njeno vrijeme tek dolazi.

 

Dosadašnjem uspjehu kako kaže, prije svega duguje trenerima, Zoranu Vukiću i Rajku Vučičevicu, ali svakako napominje da je podrška roditelja bila od velike važnosti.

Čovjek širokog srca prepoznao je ovaj talenat i odlučio se uključiti u ovu priču. Riječ je o vlasniku uspješnog preduzeća iz Prijedora Lim Profi, Sejfi Šiljkoviću.

On će za sada Jeleni biti generalni sponzor takmičenja narednih godinu dana.

Za portal Prijedor24.com Jelena kaže da će ovu svesrdnu pomoć iskoristiti kao bi otvorila neke nove puteve i ostvarila dodatne uspjehe na takmičenjima. Želim apsolutno opravdati povjerenje koji mi je na raspolaganju.
Treneri i roditelji su se ovim putem  zahvalili g-dinu Šiljkoviću na podršci i šansi da Jelena lakše ostvari ono što oduvijek sanja.
Prijedor24.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here