Home Vijesti Monohromatske kombinacije: Proljećni odjevni trend – crno od glave do pete

Monohromatske kombinacije: Proljećni odjevni trend – crno od glave do pete

0

Monohromatske kombinacije, pogotovo kada je riječ o modnim izdanjima u crnoj boji, uvijek sa sobom nose dozu sofisticiranosti i elegancije.

Poznavaoci mode odavno su prepoznali moć i snagu nošenja crne boje od glave do pete, a dame koje radno nose ovu boju inspiracija su kako nositi crno, a izgledati stilski zanimljivo i dotjerano.
Najbolji trik je odabir odjevnih artikala različitih tekstura i krojeva, koji će kombinovani zajedno činiti zanimljivu stilsku kompoziciju koja je primjetna i stilski maštovita, iako nosite artikle u jednoj boji.
Moderan izgled u “all black” izdanjima
Ljubitelji crnih izdanja često kažu kako se najbolje osjećaju upravo u toj “neboji”, koja simbolizuje moć, autoritet, samouvjerenost… Osim toga, crna boja savršeno izgleda u kombinaciji s bilo kojom drugom bojom ili uzorkom pa nema straha od eventualnih modnih promašaja.
Modni poznavaoci kažu kako je trik u outfitima koji spajaju različite materijale. Važno je kombinovati različite materijale poput kože, satena, baršuna, brušene kože, pletiva, brokata… Ukoliko ovog proljeća uparite crni isprani džins i sako od baršuna, izgledaćete kao da ste upravo sišli s modne piste. Odlično funkcioniše i kaput od umjetnog krzna s kožom, obični crni sako s hlačama od pliša ili kožne hlače i oversized crna majica ili kardigan.
A kad poželite unijeti malo boje u svoje od glave do pete crne modne kombinacije, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za još jedan vječiti modni trend: kombinaciju bijele i crne ili bež i crne – kombinacije koje uvijek izgledaju trendi.
Savjeti za razbijanje crne detaljima u drugim bojama
Ako ste u crnom od glave do pete, upečatljiv nakit na najbolji će način razbiti vašu kombinaciju. A s crnim se stajlingom savršeno slažu tkanine poput tila ili čipke…
Kad poželite da unesete živost u crne modne kombinacije, posegnite za majicom s printom koje su već neko vrijeme apsolutni modni hit. Ako se želite stilski poigrati, možete “all black” kombinaciju razbiti patikama ili cipelama u nekoj upečatljivoj boji poput crvene, plave, zelene ili žute.

Adblock test (Why?)