Home Vijesti Nataša Bekvalac poslala poruku sadašnjoj ženi bivšeg muža

Nataša Bekvalac poslala poruku sadašnjoj ženi bivšeg muža

0

Pjevačica Nataša Bekvalac ispričala je da je jednom prilikom greškom poslala poruku sadašnjoj supruzi svog bivšeg muža, misleći da piše svojoj kćerki.

Na pitanje da li je riječ o Maji Ognjenović, sadašnjoj supruzi njenog bivšeg muža Danila Ikodinovića, Nataša je objasnila da se ne radi o Maji, ali da je tačno da se ta situacija dogodila, samo sa drugom ženom.
“U pitanju je drugi bivši muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune. Moja kćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obavještenje da se pridružila Vajberu”, ispričala je pjevačica i dodala:
“Pisala sam joj i slala one stikere ‘Vidim te šta radiš’, ‘Pratim te’, ‘Za petama sam ti’, ‘Dišem ti za vrat’. Kada sam vidjela da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogriješila i da to nije moja kćerka.
Nataša je otkrila i da su ona i njena starija kćerka Hana, koju je dobila sa Danilom, ubijedile Ikodinovića da svi zajedno idu kod psihologa, budući da je Hana u pubertetu i da je taj period izazovan za sve njih. Na pitanje kog bivšeg partnera je najviše voljela, odgovorila je:
“U dobrim sam odnosima sa svim muškarcima koji su dio moje prošlosti, osim sa jednim. Ne mogu da se odlučim koga sam najviše voljela… Voljela sam ih sve drugačije i jako.
Nataša se udavala tri puta, i isto toliko puta razvela.
“Meni uopšte nije lako, samo tako izgleda! Ne razvodim se lako, već sa razlogom”, rekla je pjevačica za medije.
(Telegraf)
Adblock test (Why?)