Home Vijesti Nova pjesma Bake Praseta naslušanija u Hrvatskoj

Nova pjesma Bake Praseta naslušanija u Hrvatskoj

0

Baka Prase (25), najpopularniji jutjuber na Balkanu, objavio je novu pjesmu, a iako su prošla samo dva dana od objavljivanja numere “Tokyo” ona već ima dva miliona pregleda.

Osim što je najpopularnija pjesma u Srbiji, nova pjesma Bake Praseta postala je najslušanija i na hrvatskom YouTubeu.
“Naučio sam drevni jezik Lorda Bube Korelija”, napisao je Baka Prase u komentaru ispod pjesme.
Mnogi su komentarisali kako pjesma zaista liči prethodnim pjesmama navedenog izvođača te da je tekst teško razumjeti, osim u dijelovima gdje jutjuber spominje brendove poput Diora i seriju La kasa del papel.
Baka Prase je krajem prošle godine smanjio aktivnost na društvenim mrežama nakon što je završio u policiji nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić. Baka Prase je nakon njezine smrti na svom YouTube kanalu objavio video u kojemu je govorio o odnosu s influenserkom koja je tragično preminula.
“Sada svi pišu da sam ja ubica, da sam odgovoran za smrt djeteta jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su odmah uprli prstom u mene. Bili smo posvađani, ali je to bilo prije dvije godine. Naravno da joj je bilo loše i da su je mrzili kada sam je ja prozivao, ali to je sve završilo. Ona je prešla preko toga i zaboravila na sve te je nastavila snimati videa. Želim da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji”, rekao je tom prilikom Baka Prase.
(24sata.hr)
Adblock test (Why?)