Home Vijesti OnlyFans zvijezda umrla od srčanog udara nakon plastične operacije

OnlyFans zvijezda umrla od srčanog udara nakon plastične operacije

0

Kristina Ašten Gurkani – poznata i kao Ašten G na internetu – zvijezda OnlyFans platforme, umrla je od srčanog zastoja nakon što je prošla novu rundu plastične operacije.

Zvijezda (34) oporavljala se od operacije 20. aprila kada je umrla, potvrdila je njena porodica.
Gurkanini najmiliji pokrenuli su GoFundMe stranicu za trošak njenog sprovoda, koji je zakazan za sljedeću sedmicu.
Influenserka, čija je sličnost s Kim Kardašijan često zapažana, prikupila je 620.000 pratilaca na Instagramu, a njena stranica na društvenim mrežama sada ima poveznicu na GoFundMe.
Na stranici stoji: “S dubokom tugom i neizmjerno teškim slomljenim srcem moramo podijeliti najpotresniju, nesretnu i neočekivanu smrt naše prekrasne voljene kćeri i sestre Kristine Ašten Gurkani.”
Dodali su da je vijest o Gurkanijevoj smrti “trenutačno srušila naš svijet i ona” će zauvijek proganjati našu porodicu do kraja naših života”.
Porodica je nastavila: “Njena iznenadna i tragična smrt trenutno se istražuje kao ubistvo povezano s medicinskim postupkom koji se pogoršao.”
Marija Magdalena, kolegica i OnlyFans model, bila je jedna od prvih koja je odala počast Gurkanijevoj na stranici.
Napisala je: “Ne poznajem je lično, ali uvijek bih je nasumično vidjela na Instagramu i mislila da je stvarno lijepa, ali to je tako tužno da je upravo umrla od plastične operacije.”
Magdalene je dodala:
“To je tako strašno jer stvarno nikada ne znate kada ćete umrijeti od rizične operacije”, prenosi “Metro”.
Adblock test (Why?)