Home Vijesti Otkriveno čime se bavi Nataša Kojić, Kebina kćerka

Otkriveno čime se bavi Nataša Kojić, Kebina kćerka

0

Kćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, godinama je u Americi i navodno ne smije da izađe iz te zemlje, a sada je otkriveno čime se zapravo ona bavi.

Nataša je godinama u Amerigi gdje navodno radi na “crno”, pa kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati.
“Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru”, ispričao je izvor.
Izvor je naveo da Nataši nije lako budući da nema podršku porodice.
“Pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku”, rekao je izvor za medije.
I dok su svi pomislili da se Kebina nasljednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, pjevač je riješio da stavi tačku na takve glasine.
“Mojoj kćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista”, rekao je Keba.
(Telegraf.rs)
Adblock test (Why?)