Home Vijesti Ovo je najokrutniji horoskopski znak

Ovo je najokrutniji horoskopski znak

0

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Zbog njega ćete se osjećati kao da ćete izluditi, a često ćete se pitati što ste napravili pogrešno da se tako ponaša prema vama. Ali, ništa što ste uradili, ne zavređuje takvu reakciju.

Kako zapravo prepoznati takvu osobu? Vidi li se to u načinu na koji razgovaraju s porodicom? Ili u načinu kako razgovaraju s vama? Odgovor je lakši nego što mislite: astrologija je odličan alat za otkrivanje takvih osoba. Upravo ona otkriva zašto je Rak najokrutniji horoskopski znak.
Rakovi su okrutni jer uvijek ćute i skloni su promjenama raspoloženja. Iako se većinu vremena čine kao brižne osobe pune ljubavi s kojima se lako sprijateljiti, ali, to što su vodeni znak, ne znači da su uvek emotivne i drage osobe. Ako osjeti da ste ga izdali na neki način, učiniće sve kako bi vam zagorčao život. Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih.
Oni su vrlo suzdržani kod iznošenja svojih emocija. Ako se nađete u vezi s Rakom, shvatićete da oko sebe imaju visoki zid koji je vrlo teško probiti i srušiti, osim ako vam Rak ne povjeruje da imate iskrene namjere. Ako osjete da je njihovo povjerenje izigrano, njihov zid i obrana ponovno se vraća, a vi morate platiti zbog vaše izdaje. Tada ćete stvarno iskusiti istinski gnjev Raka.
(b92)
Adblock test (Why?)