Home Vijesti Ovo je nova djevojka Kanjea Vesta

Ovo je nova djevojka Kanjea Vesta

0

Reper Kanje Vest (44) ne odvaja se od svoje nove djevojke, influenserke Čejni Džons (24), za koju kažu da je kopija njegove bivše žene Kim Kardašijan.

Nije teško uočiti sličnost između Kanjeove bivše i sadašnje, a kada se jednom prilikom u javnosti pojavio sa influnserkom, mnogi su od nje mislili da je Kim i da su se njih dvoje pomirili.
Od frizure, stila, garderobe, držanja, pokreta, Čejni kao da je Kim, a sada je influenserka pokazala da i njeno tijelo u kupaćem kostimu izgleda baš kao i Kardašijankino.
Influenserka je uslikana na plaži u Majamiju, a na sebi je imala neobičan tanga kupaći kostim sa dugim rukavima koji bi sigurno nosila i reperova bivša žena. Kada je okrenula leđa bilo je jasno da i ona i Kim pored oblina imaju isti, bombastičan atribut.

Obožavatelji su primijetili koliko Čejni liči na Kim i nazivaju je njenim klonom. Mnogi smatraju da je ova veza samo još jedan očajnički potez Kanjea, kojim pokušava da napravi Kim ljubomornom. Sve više fanova i medija repera zbog toga naziva jezivim i proziva ga za maltretiranje bivše supruge.
Nova djevojaka slavnog repera na Instagramu ima 157.000 pratilaca, dok je na TikToku prati 60.000.
Kim nije imala komentare na Kanjeovu novu djevojku i njeno kopiranje, a obožavatelji vjeruju da je Kardašijanka okrenula novi list u životu, te da ne želi da se prepucava sa bivšim mužem.

(Telegarf.rs)
Adblock test (Why?)