Home Vijesti Pjevačica pokazala dvoglavog orla pa pogođena telefonom u glavu (VIDEO)

Pjevačica pokazala dvoglavog orla pa pogođena telefonom u glavu (VIDEO)

0

NJUJORK – Na nastupu Bebe Rexhe, pjevačice albanskog porijekla, desio se incident, kada je pogođena telefonom u glavu u trenutku pokazivanja dvoglavog orla, nakon čega je morala na ušivanje.

Naime, nastup je prekinut, ona je dobila tri kopče, a sada se pojavio i snimak trenutka kada je predmet poletjeo ka njoj.
U trenutku odigravanja incidenta Bebe se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod.

Bebe Rexha gets injured on stage after someone threw their phone at her while she was doing the Albanian hand symbol during her concert in NYC. pic.twitter.com/g0pydZQi6T
— kos_data (@kos_data) June 19, 2023

Pjevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvatajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svjetlosti.
Podsjetimo, njujorške vlasti su potvrdile za “Daily Mail” da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pjevačicu Bebe Rexhu 18. juna na koncertnom prostoru “Pier 17” na Menhetnu u Njujorku.
Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namjerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pjevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.
Adblock test (Why?)