Home Banjaluka Počela izgradnja plaže u Gornjem Šeheru

Počela izgradnja plaže u Gornjem Šeheru

0
Gornji Šeher- A. Čavić
Gornji Šeher- A. Čavić

U Gornjem Šeheru je počela izgradnja nove plaže čime će Banjaluka uskoro dobiti još jednu uređenu oazu za odmor uz Vrbas.

Ovu investiciju, procijenjene vrijednosti oko pola miliona KM, Grad će realizovati uz podršku kompanije „m:tel“ koja je prepoznala značaj ovog projekta.

Radove na izgradnji gradske plaže obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković zajedno sa izvršnim direktorom za korporativne poslove kompanije „m: tel“ Nikolom Tacićem.

– Nakon više decenija, Banjaluka će dobiti prvu uređenu gradsku plažu. Iako je nejasno kako do sada nijedna administracija nije pokrenula ovakvu inicijativu, mi smo prepoznali potencijal na jednom od najljepših predjela uz rijeku Vrbas i odlučili da uz podršku prijatelja našeg grada društveno-odgovorne kompanije „m: tel“ preuredimo ovo mjesto i napravimo ambijent u kojem će uživati sve generacije naših sugrađana – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Izvršni direktor za korporativne poslove kompanije „m:tel“ Nikola Tacić, rekao je da je kompanija „m:tel“ kao društveno-odgovorna kompanija podržala do sada više projekata u Banjaluci, ali da je i u ovom projektu prepoznat opšti interes koji će služiti kompletnoj društvenoj zajednici.

Na ovoj plaži biće postavljen novi mobilijar i dodatni sadržaji poput betonskih ležaljki, klupa i stolova za piknik, stola za stoni tenis, tuševa, česme, kante za otpatke, mobilni toaleti, kabina za presvlačenje, pristanište za dajak čamce u vidu stepenica, pristupa prilagođenog licima sa invaliditetom, postojeći ambijent biće obogaćen i određenim „pametnim rješenjima“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here