Home Promo objave PODRŠKA SPORTU I MLADIMA: Meridian studentima donirao sportsku opremu

PODRŠKA SPORTU I MLADIMA: Meridian studentima donirao sportsku opremu

4

Kompanija Meridian donirala je sportsku opremu studentima Pravnog fakulteta, koji su učestvovali na ovogodišnjim Studentskim igrama, održanim u Banjaluci.

Budući pravnici su se takmičili u malom fudbalu i košarci, te ostvarili zapažene rezultate.
Podsjetimo, Studentski savez Pravnog fakulteta Banja Luka i kompanija Meridian nedavno su potpisali sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji. Saradnja podrazumijeva realizaciju brojnih projekata iz više oblasti, prije svega kulture i sporta.

-Velika je čast za partnera imati Meridian, jednu od rijetkih društveno-odgovornih komapnija, koja shvata kome se, gdje i kada treba pružiti podrška. Zaista nam znači što vjeruju u naše ambicije i što zajedno dijelimo viziju koja vodi ka uspjehu- naveo je Dejan Sredić, predstavnik SS PF.

Meridian je podržao i izdavanje ovogodišnjeg broja časopisa “Iustitia”, najstarijeg studentskog časopisa na ovim prostorima.
Studentske igre, kao i manifestacija “Dani studenata” trajali su do 20. aprila, a svakog dana, na sportskim terenima SC “Nikola Tesla”, studenti su se takmičili u malom fudbalu, odbojci, košarci i rukometu.

 

4 COMMENTS

  1. I have to admit this content was very worthwhile. I discovered you with a google search and was rather stunned at your rank for this article.

  2. Hi, I found your post by mistake when i was searching google for this issue, I have to say your site is in actuality helpful I also love the theme, its amazing!. I dont have that much time to read all your post at the moment but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. I will be back in a day or two. thanks for a great post.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here