Home Vijesti Potresna ispovijest Marka Bulata: Nisam znao da li će mi dete preživeti

Potresna ispovijest Marka Bulata: Nisam znao da li će mi dete preživeti

0

Tokom višedecenijske karijere, pjevač Marko Bulat susretao se sa mnogo lijepih, ali i ružnih situcija, međutim jedna je ostala urezana kao najteža koju ne može da zaboravi.

Naime, pjevač i njegova supruga mjesecima nakon rođenja njihove prve kćerke prolazili su kroz agoniju kada su se ljekari borili za njen život.
“Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca, nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači Božiji dar”, ispričao je u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ kada se dotakao i vjere koja mu daje snagu svakog dana.
“Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje”, rekao je Bulat.
(GrandTV)
Adblock test (Why?)