Home Vijesti Rudi Fernandez pred Partizan: Jedina važna stvar je pobjeda

Rudi Fernandez pred Partizan: Jedina važna stvar je pobjeda

0

Košarkaš Reala Rudi Fernandez izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da je za španski tim najvažnija stvar da dođu do pobjede.

Košarkaši Reala sutra od 21 sati dočekuju ekipu Partizana u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.
“Vraćamo se kući poslije dva vezana poraza od njih, ali čitave sezone smo radili za prednost domaćeg terena i uz pomoć šestog igrača sa tribina idemo po pobedu. Jedina važna stvar je pobjeda, a motivacija nam je fajnal for. Ne razmišljamo o tome šta bi značilo da se vratimo iz 0-2 i da je to istorijski podvig. Shvatili smo sa kojom dinamikom moramo da se nosimo sa njima. Ključno je da mijenjamo odbranu, čak i kada imaju igrača kao što je Panter. Moramo da budemo dobri na svojoj polovini i natjeramo ih da daju maksimum u napadu, kao u Beogradu”, istakao je Fernandez.
Dodaje da je sutrašnja utakmica za njegov tim finale.
“Nismo sigurni da ćemo pobediti, jer bi to bila greška. Važno je da odigramo čvrsto i nađemo pravi osećaj. To bi ovaj tim učinilo opasnim: da budemo gladni i da imamo brojne opcije. Za nas je ovo finale. Moramo da damo sve od sebe. U prve dvije utakmice nismo bili svoji. Pred nama je najbolji trener u Evropi, koliko se ja razumijem i tim koji igra vrlo dobro i na strani. Svaka sezona je drugačija. Prethodne smo imali problema jer je za igrače mentalno veoma teško da igraju toliko utakmica. Sada imamo probleme sa povredama, ali i dalje vidim jak tim. Mi koji smo tu moramo da damo sve od sebe i borimo se za titule”, zaključio je Fernandez.
Adblock test (Why?)