Home Vijesti Saša Kovačević otkrio sve o ljepšoj polovini i venčanju

Saša Kovačević otkrio sve o ljepšoj polovini i venčanju

0

Poznato je da je pjevač Saša Kovačević u dugogodišnjoj i srećnoj vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac, a sada je progovorio o detaljima svoje emotivne veze i otkrio na koji način planira da organizuje svoje vjenčanje.

“Mi nismo od tih koji bi pravili klasično veselje sa 300, 500 ili 1000 zvanica. Svakako smo tipovi koji vole intimu i da ostave za sebe. Tako da pretpostavljam, što se mene tiče, uvek bi bila neka intimna ceremonija sa 10, 15 ljudi, da je to u najužem krugu porodice i prijatelja”, govori Saša, a onda otkriva da li je prisutna ljubomora od strane njegove voljene, naročito kada se radi o atraktivnim djevojkama iz njegovih spotova:
“U ovoj vezi nemam problem sa tim. Moja lepša polovina može da razgraniči poslovni deo od privatnog života. Mi smo par koji ne štedi što se komplimenta tiče, to je kod nas svakodnevno i obostrano”.
Saša, po prirodi veseljak, ističe da nikada nije bio sklon skandalima u cilju građenja svoje karijere.
“Svako voli ponekad da se opusti i popije koju čašicu više, a ja sam se uvek trudio da ne iritiram javnost. Kad radim volim da popijem, ali nisam u treningu kao kad sam bio mlađi. Sada me uhvati dve čaše vina, kao nekada flaša. Nekad je i poželjno imati te neke skandale, ali mene to nikada nije privlačilo i nikada nisam težio ka tome”.
Iako je nedavno imao problema sa zdravljem, sada kaže da se oseća sjajno.
“Smršao sam oko pet kilograma, ali to nije bitno, bitno je da se osećam dobro. Počeo sam da radim pre nedelju dana. Bilo mi je teško da se vratim u ritam”, dodaje Kovačević za Blic.

Adblock test (Why?)