Home Vijesti Sin Džona Lenona objasnio zašto je promijenio ime

Sin Džona Lenona objasnio zašto je promijenio ime

0

Engleski pjevač i tekstopisac Džulijan Lenon, sin legendarnog člana Bitlsa Džona Lenona, rekao je da je promijenio ime 2020. godine jer je imao problema kada god bi morao da pokaže lična dokumenta, piše britanski list Independent.

On je naime promijenio ime iz Džon Čarls Džulijan Lenon u Džulijan Čarls Džon Lenon, a mnogima je ova promjena zvučala čudno jer se radi samo o promjeni redoslijeda imena u punom imenu.
Gostujući u jednom podkastu, Džulijan je istakao probleme sa kojima se susretao zbog poistovećivanja svog imena sa imenom svog slavnog oca.
“Kad god sam morao da se predstavim, posebno na čekiranju karata za ukrcavanje u avion… znate da oni ne koriste vaše ime u potpunosti, u mom slučaju je to uvijek bilo Džon Lenon, tako da je dolazilo do mnogih nejasnoća”, rekao je Džulijan.
Pkevač je naveo da mu je čitava situacija stvarala mnoge neprijatnosti, jer se “nije osjećao kao Džulijan”, ali da nije želio drastično da mijenja svoje ime.
“Sve što sam uradio je da sam zamijenio Džon i Džulijan, tako da sam Džulijan Čarls Džon Lenon. To je tako jednostavno, ali za mene je to sasvim drugi svijet. Nije da se stidim ili ne poštujem oca”, rekao je Lenon.
Adblock test (Why?)