Home Banjaluka Stanivuković o cijeni koncerta u Banjaluci: Pitajte Bijelo dugme da pjeva za...

Stanivuković o cijeni koncerta u Banjaluci: Pitajte Bijelo dugme da pjeva za manje para

0

Više od 50 odsto troškova vezanih za koncert Bijelog dugmeta na Trgu Krajine u Banjaluci plaćeno je od strane društveno odgovornih kompanija, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na kritike da je za ovaj događaj izdvojeno previše novca.

“Pitajte Bijelo dugme da pjeva za manje para”, sugerisao je on.

Dodao da je avans isto plaćen od društveno odgovornih kompanija.

“Uradili smo najpovoljnije što je bilo moguće. 100.000 KM su obezijedile kompanije i pojedinci. Ali, treba istaći da ovakve manifestacije dovode turiste iz drugih opština i gradova u Banjaluku, doći će mnogo ljudi koji će ovdje prenoćiti”, smatra gradonačelnik.

Stanivuković je uopšteno komentarisao kritike na način izbora i sam izbor agencije “Stars and More” koja je njegovom odlukom dobila više od 200.000 KM iz gradskog budžeta da organizuje koncert grupe “Bijelo dugme”.

“Javni poziv je bio otvoren koliko je trebalo, blizu dvije sedmice, što je bilo dovoljno. Mi imamo kratke rokove da sve realizujemo. Da li neko smatra da nije na vrijeme vidio javni poziv, što nije vidio, vjerujte da Gradska uprava nije odgovorna za to. Sve je na našem veb sajtu. Imate zakon o javnim nabavkama, službene glasnike i kad se poziv objavljuje”, naveo je Stanivuković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here